Návštěvnost v roce 2020 byla 118 932!

V roce 2020 park Boheminium navštívilo 118 932 lidí! Všem moc děkujeme za podporu!

"Předchozí rok byl jeden z nejtěžších, co provozujeme park Boheminium. A letos vstupujeme již do šesté sezóny. Chtěl bych touto cestou moc poděkovat všem, co si k nám našli cestu a pevně doufám, že nám zachováte přízeň i letos. Již dnes víme, že to budeme moc a moc potřebovat!

V roce 2020 jsme také přizpůsobili strategii a jednání s partnery situaci, která byla výrazně jiná než předchozí roky, díky Covid-19. Především trvala sezóna prakticky pouze 5 měsíců oproti běžnému celoročnímu provozu. Spolupracovali jsme s rekordním počtem mediálních partnerů a sponzorů. Všichni nám vytvořili výjimečné podmínky a spolupráce se odehrávala v drtivé většině formou barteru, což není běžné, a za to jim patří náš velký dík!

Návštěvnost, jak tomu obvykle bývá, vůbec netvořily školní výlety nebo exkurze (až 20 % počtu návštěvníků), ale především rodiny s dětmi. Nemohli jsme počítat také se zahraničními turisty, a tak drtivou většinu návštěvníků tvořila česká populace. Za což jsme opravdu rádi.

Závěrem bych Vás chtěl pozvat do parku i v letošním roce. Chystáme spoustu novinek a podporu budeme potřebovat stejně jako loni. Možná ještě více... Pevně věřím, že se již brzy setkáme a užijeme si nejkrásnější období v roce, jaro."

Tomáš Slifka, jednatel společnosti Boheminium Mariánské Lázně, s.r.o.

Comments are closed.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...