Zhodnocení sezóny 2018

Rád bych zhodnotil uplynulý rok 2018, naší 3 sezónu, kdy jsme vstoupili do společnosti Boheminium Mariánské Lázně, s.r.o., vlastníka a provozovatele parku Boheminium.

Nejprve bych chtěl poděkovat všem partnerům a městu Mariánské Lázně, za bezproblémovou spolupráci a kooperaci na projektu. A městu především za investici do nového zázemí parku. Od listopadu mohou návštěvníci využívat komplet nové toalety a jejich okolí.

Hodně jsme také investovali do marketingu a podařilo se nám splnit cíl, který jsme si stanovali před 3 lety. Což byl meziroční nárůst návštěvnosti o 20 %. S potěšením tak mohu oznámit, že park Boheminium v roce 2018 navštívilo 131 961 návštěvníků. Od našeho vstupu je tak nárůst o 61 000 lidí. Všem děkujeme a pevně věříme, že přijdete znovu.

Dalším pozitivem uplynulého roku bylo rozšíření spolupráce s věznicí V Horním Slavkově, kde jsme společně rozvinuli výrobu nových modelů a výsledkem je 6 nových miniatur, z nichž již polovinu můžete vidět v našem areálu. Jedná se o Řetězový most císaře Ferdinanda, pohádkový kostel v Hrusicích, a především největší a nejsložitější model zámku Hluboké nad Vltavou. Další 3 modely jsou stále v práci našich modelářů a čekají na konečné usazení.

Nezaháleli jsme ani v administrativní činnosti a zaměřili jsme se především na pohodlí návštěvníků. V roce 2018 jsme spustili nový e-shop, zákazníci tak mohou vstupenky objednávat přímo z pohodlí domova. Dalším významným krokem bylo spuštění stránek v anglickém jazyce. A návštěvníci jistě ocení možnost platby kartou, což je také novinkou.

Zbrusu nové je také občerstvení. Od léta máte možnost v parku poobědvat, dát si točenou zmrzlinu nebo výbornou kávu. Podepsali jsme zásadní smlouvy s našimi partnery, kterými jsou Plzeňský Prazdroj, Pepsi a Lavazza. Od letošní zimy je také možnost posezení v krytých prostorách grilu, s vnitřním krbem.

Také do dalšího roku máme stanovené jasné cíle. A pevně věříme v jejich 100 % naplnění, podobně jako v roce předchozím.

"Všem přeji do nového roku hodně zdraví a úspěchů. Za park Boheminium Tomáš Slifka, jednatel a spolumajitel"

Comments are closed.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...